פיסורה ולאחריו הגיע טחור חיצוני

דיון מתוך פורום  טחורים

19/10/2019 | 13:33 | מאת: רוני

שלום ד'ר. אני סובל מפיסורה כבר חודש שלם כי גיליתי את זה מאוחר.לאחרונה יש הטבה במצבי אחרי מרככי צואה ותזונה נכונה ומשחות נפדיפין+עזרקאין ועבר לי הכאב עם הסדק והרגשתי שאני לקראת סוף ההחלמה.פתאום צץ לי טחור.אני מורח רקטוצורין הכאבים פחתו וירדה הנפיחות.כמה זמן להמשיך עם המשחה ? פתאום גם יש לי הרגשת אי נעימות אחרי יציאה נראה לי זה כאבים של הסוגר הפנימי. עוד לא החלמתי עם הפיסורה פתאום צץ לי טחור.בפיסורה מורחים משחה להרחבת כלי הדם.ובטחור משחה לכיווץ כלי הדם.איפה אני עומד ? אשמח אם תענה לשאלתי תודה מראש.

קורה שיש 2 בעיות בו זמנית. תמשיך לטפל במשחות שברשותך. האנטרולין/ניפדיפין גורמת להרפייה בסוגר והרקטוצורין מזרזת את ספיגת התוכן הדמי שבטחור החיצוני

19/10/2019 | 13:56 | מאת: פיסורה ולאחריו טחור חיצוני-המשך

הבנתי דר.למרוח נפדיפין לפיסורה רק אחרי שהטחור החיצוני ירד ? או להמשיך עם הרקטוצורין להורדת נפיחות הטחור ? אני פשוט לא יודע עם איזה משחה להמשיך..אשמח לעצה ממך תודה מראש.

עם שתיהן ופשוט תיקח מרווח של זמן בין אחת לשניה

19/10/2019 | 15:15 | מאת: פיסורה ולאחריו טחור חצוני

מודה לך מאוד אילן שהקדשת לי מזמנך הפנוי ביום זה.

מנהל פורום טחורים