שאלה לאחר בדיקה פולשנית

דיון מתוך פורום  טחורים

05/03/2019 | 18:04 | מאת: מירית

שלום רב ד"ר עברתי קולונסקפיה ורציתי לשואל שאלה קטנה שלוקחים ביופסיה מהמעי האם הצלקת חלילה הופכת לכיב פוליפ? משהו נוסף עברתי אותה בבית חולים האם יש סיכוני הדבקות חלילה? תודה יום טוב

התשובה היא שלילית לגבי שתי השאלות

05/03/2019 | 20:59 | מאת: מירית

תודה לך

05/03/2019 | 21:59 | מאת: מירית

עוד שטלה קטנה בבקשה אם אפשר אם הבדיקה תקינה למה נלקחו ביופסיות?

שאלה זו עליך להפנות למי שביצע את הבדיקה. לעיתים לוקחים גם ביופסיות אקראיות

06/03/2019 | 15:08 | מאת: מירית

כן ביופסיות אקראיות רשום אבל אני עדיין בלחץ כי לא הבנתי מה זה ביופסיה זה חתיכת בשר???????

06/03/2019 | 15:30 | מאת: מירית

פשוט קראתי שביופסיה זה חתך ממש מפחדת ולחוצה ורשום שזה גם פצע וצלקת אחרי

לוקחים פירור של רקמה מרירית המעי. זה לא גורם לשום דבר

07/03/2019 | 15:34 | מאת: מירית

ולגבי היציאות זה נורמאלי שהצואה קצת יותר דקה ??זה ישתנה מתישהו? לגבי הדבקה וכאלה חלילה אני עדיין בלחץ מטורףף רשום לי מספר מכשיר האם זה עוד יותר יכול להרגיע אותי?כי בדיקות פולשניות אין תיעוד של כלום

מנהל פורום טחורים