מה ציפיות לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

14/02/2019 | 21:30 | מאת: אילנה

שלום..אני בת 41 .התחלתי לסבול מטחורים לפני משנה,אבל פחדתי ללכת לרופא..רק לאחר שיתחילו דימומים ,גרד קבוע ודכף ללכת כל הזמן לשירותיים נרשמתי לבדיקה. רופא אמר שיש לי טחורים חיצוניים ופנימיים,ורק ניתוח יכול להעזור...(עשיתי קולונוסקפיה והיא היתה יחסית תקינה ,רק מצאו אדנומה קטנה). יש לי 2 שאלות: האם החלמה באמת קשה וכואבת במשך כמה שבועות? האם לאחר ניתוח לא תהיה לי שליטה על הגזים ועל יציאות ? תודה

1) לא כ"כ מהר מחליטים על ניתוח. האם נשקלו/נוסו טיפולים אחרים? 2) ההחלמה כואבת בד"כ 1-2 שבועות בניתוח כריתת טחורים (שזה הניתוח המתאים לטחורים פנימים+חיצונים 3) לא אמורה להיות פגיעה בסוגרים בניתוח כזה

14/02/2019 | 22:07 | מאת: אילנה

רופא אמר שטיפולים אחרים כבר מאוחר..הייתי אצלו לפני קולונוסקפיה ואז התחלתי לחשוב עד כמה איכות חיים שלי נפגעה,כי אני מתביישת ללכת לשירותים לפעמים..אני מתביישת לשבת על חצי צד שלא יגרד..כי אני מתביישת לספר לבן זוג ולפעמים פוחדת שהוא יגע בי,כי הכל כאב באיזור ההוה. חזרתי לאחר בדיקה עם תוצאות וגם דימום במשך 3 ימים ..הוא אמר עוד פעם שזה מטחורים ורק ניתוח יכול לשנות את המצב

מנהל פורום טחורים