אומגה 3 עצירות וטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

29/12/2018 | 13:59 | מאת: אבי

היי, שאלה קצת מוזרה אך מעניינת. לפני כשנה וחצי רכשתי קפסולות אומגה 3 של אלטמן לאחר יומיים שימוש התחיל לי עצירות ומיד אחר כך טחורים למשך 3 שבועות החלה . לאחר חצי שנה ניסיתי לקחת שוב ושוב טחורים ועצירות. לפני 3 חודשים צרכתי שוב ואחרי יומיים התחילו לי דימומים ונוזל ירוק כמו נזלת על הצועה, בהתייעצות ים פרוקטולוג יש אבחנה לקוליטיס רופאים אחרים טוענים שמדובר בטחורים שגורמים לזיהום. אחרי חודש וחצי של עינוי החלמתי והכל בסדר. האם ידוע קשר בין צריכת אומגה 3 לטחורים או עצירות ? תודה

א. טחורים אינם גורמים לזיהום ואף אינם מזדהמים ב. אבחנה של פרוקטיטיס נעשית בבדיקת רקטוסקופיה, עם או בלי ביופסיה ג. מכיוון שהספור חזר על עצמו 3 פעמים בעקבות שימוש בתכשיר מסוים, ייתכן ויש לך רגישו.אלרגיה לאחד המרכיבים שלו שגרמה לתופעות שתיארת. לא ידוע לי על קשר בין תכשיר אומגה לטחורים/עצירות באופן כללי

מנהל פורום טחורים