ניתוח קפל עור בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  טחורים

20/12/2018 | 22:38 | מאת: ליטל

שלום דר׳, עברתי ניתוח כריתת קפל עור שנוצר לאחר לידה , הוא היה לא גדול אבל גרם לי לחיכוך ואי נוחות כך שמתי לב לקיומו. הוא היה חיצוני מצד שמאל לפי הטבעת. לאחר ייעוץ עם רופא פרוקטולוג הופניתי לניתוח להסרה. במכתב השחרור נכתב הסרת קפל עור קטן שעה 6. לאחר מבט במקום הניתוח יום אחרי אני רואה שיש לי בליטת עור מתחת לפי הטבעת (זו הכוונה בשעה 6??) בצורה בולטת!!! האם יכול להיות שבמקום כריתה בוצע מתיחה למתחת פי הטבעת והאם הבליטה אמורה להתכווץ?? אחרת זה נראה אפילו יותר בולט ופחות אסתטי ממה שהיה. האם בכריתה אין הכוונה שחותכים ואולי נשארת צלקת במקום אך לא בליטה שרואים (או מתיחה)?? אשמח להארה או לחוות דעת.., כרגע קצת מבולבלת ומופתעת מהתוצאה בלשון המעטה :(

פנייתך מבולבלת ולא ברורה. אני מציע שתפני לרופא המנתח לקבל הסבר על הפעולה שבוצעה ומה המצב היום

21/12/2018 | 09:01 | מאת: ליטל

שלום דר׳, אנסה לחדד את השאלה, האם לאחר כריתת קפל עור אמורה להשאר בליטה? האם תמיד זה כך ופשוט זה אמור להתכווץ עם הזמן??

לעיתים בתהליך ההחלמה נוצרת בליטה באזור הצלקת. לא ניתן לנבא איך יהיה המשך המהלך

מנהל פורום טחורים