טחורים בצקתיים וכואבים בהריון

דיון מתוך פורום  טחורים

06/10/2018 | 18:00 | מאת: אני

שלום אני בשבוע 32 כבר מעל שבוע סובלת מכאבים חזקים בגלל טחורים חיצוניים בצקתיים. שום משחה לא עוזרת. הרופא נתן לי הוראה לטבול פגים במגנזיום ולהניח וכל שעה להחליף. זה לא עוזר בכלל. איזה עוד פעולות ניתן לעשות בהריון להקלה? בקצב הזה אני לא יכולה לעבוד, לשבת, לטפל בילדים. זו ממש נכות... תודה

06/10/2018 | 18:05 | מאת: אני

אגב, הם לא נכנסים חזרה. כל הזמן בחוץ... אין לי מושג איזו רמה הם אבל הרופא אמר שהם ללא נמק, אבצס ודלקת אבל בצקתיים במידה ניכרת..

טחורים חיצונים אינם יכולים להכנס פנימה. מדובר בנפיחות חיצונית שבטיפול תרופתי וזמן אמורה לרדת ולחזור למצב רגיל. אני מציע אמבטיות ישיבה במים פושרים-חמימים ומשחה לטפול בטחורים וכמובן משככי כאב לפי הצורך.

06/10/2018 | 20:52 | מאת: אני

תודה רבה אני עושה את כל זה וכלום לא עוזר ולא מקל.. אני אפילו לא יודעת איך אלך לעבודה ככה... ואם אגיע ככה ללידה אני מניחה שבסופה מצבי והיה ממש חמור.. אי אפשר לעשות איזושהי פעולה כמו לשים גומיה שגורמת לטחור להתכווץ? אני פשוט נואשת .. כבר מעל שבוע כמו נכה והנפחיות לא פחתה כלל.

פני לבדיקת כירורג/פרוקטולוג

מנהל פורום טחורים