קשירה של טחורים אחרי טיפול מלפנח שנתיים

דיון מתוך פורום  טחורים

14/08/2018 | 13:55 | מאת: רועי

שלום ד"ר. לפני כ 17נשנה עשיתי טיפולים לטחורים שהיו יחסית קטנים טיפול של קשירות עם צריבה. לפני כשנתיים עברתי קשירה שהיתה אצל רופא ממש לא עדין( בלשון המעטה ) שהשאיר אצלי טראומה לא קטנה ועכשיו יש לי שוב טחור אחד שכבר די גדול. שאלתי האם אפשר לעשות קשירה נוספת עם אלחוש או לחילופין הרדמה מקומית? והאם אתה ממליץ לנסות את אבקת אבן הקריסטל? כמו כן לדעתי הרמה של הטחורים שלי הם ברמה 2. תודה על העזרה.

איני מכיר את שיטת אבן הקריסטל. באשר לקשירה-זהו טפול שלרוב אינו כואב, נעשה במרפאה ואין צורך בהרדמה או טשטוש.

16/08/2018 | 16:04 | מאת: רועי

היי ד"ר תודה על תגובתך האם אתה עובד עם הכללית? במידה וכן האם אפשר לבצע את התהליך אצלך? ואיך אפשר ליצור קשר עם המרפאה שלך? תודה

אני לא עובד עם קופ"ח כללית.

16/08/2018 | 17:10 | מאת: רועי

איך אפשר ליצור קשר עם המרפאה שלך

הפורום אינו המקום לשאלה זו.

מנהל פורום טחורים