טחורים/ פיסורה- כיצד ניתן להבדיל והאם רקטוג'סיק עוזרת לשניהם?

דיון מתוך פורום  טחורים

25/07/2018 | 23:15 | מאת: אורית

איך מבדילים בין טחורים לפיסורה? היה לי בעבר פיסורה (לפני כשנתיים) ןמשחת רקטוג'סיק היא שעזרה לי. התסמינים שי\ש לי כרגע הם: חתיכת עור בולטת גדולה בפי הטבעת, כאבים עזים אחרי יציאה, אין דימום. איך אדע אם זה טחורים או פיסורה? ואם זה טחורים- האם משחת רקטוג'סיק עוזרת גם לזה? תודה

התלונה מתאימה יותר להתקף של טחור חיצוני ולא לפיסורה. נסה משחה לטפול בטחורים. רקטוג'סיק אינה מתאימה לטפול בטחור. מומלץ לפנות לבדיקה אצל מומחה בתחום

מנהל פורום טחורים