כאב עז כתוצאה מאחור חיצוני

דיון מתוך פורום  טחורים

31/03/2018 | 05:42 | מאת: נוגה

שלום ד״ר , אני סובלת מידי פעם מטחורים, התחיל בעיקר אחרי לידות. שמתי לב לאחרונה שעמידה (אפילו של שעה רצוף) גורמת להישנות התופעה, האם זה ידוע שעמידה גורמת לזה ? האם יש דרך למנוע ? במסגרת עבודתי אני עומדת הרבה ולאחרונה זה ממש גורם לי לאי נוחות . כעת אני סובלת מטחור שהתחיל לפני שלושה ימים (גם בזמן עמידה רצופה של שעה), אני ממש לא יכולה לישון בלילה מרוב כאבים - האם הגיוני ? התחלתי אתמול לטפל בנרות פרוקטו-גליבנול (ללא ביקור אצל רופא עדיין ) ועדיין אין שיפור, מה ניתן עוד לעשות ? אגב לפני 6 שנים עברתי ניתוח פיסורה , לא יודעת אם יש קשר בין השניים. תודה

א. אין קשר בין ניתוח פיסורה לבעיה שתיארת ב. יש צורך בבדיקה כדי להבין בדיוק מה בעייתך ולהתאים לה טיפול. בינתיים מציע למרוח משחת פרוקטוגליבנול או כל משחה אחרת לטיפול בטחורים

31/03/2018 | 14:03 | מאת: משחה בלבד ?

תודה על התשובה , אין טעם בנרות ? רק משחה ?

המלצה מדויקת יותר רק אחרי בדיקה גופנית

מנהל פורום טחורים