יעוץ טחורים ופיסורה לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  טחורים

15/03/2018 | 19:47 | מאת: אדר

אני סובלת מטחורים מזה 10 שנים..אני בחורה צעירה ונראה שהדבר משפיעה על חיי בכל תחום..מגביל אותי פיסית וכל הכלכלה שלי מושפעת לגמה שאני מתקיימת מירקות, שמן זית וסובין... לאחרונה נבדקתי על ידי רופא שטען שפיתחתי גם פיסורה בעקבות דייומים רבים... הבושה עד כה גרמה לי לחיות עם הנושא אבל היום החלטתי שברצוני לטפל בכל דרך.... רוב הטחורים פנימיים דרגה 3 אבל יש גם מעט חיצוניים...מה הדרך הכי מקובלת לכריתה ? האם ניתן בדופלר או רק ניתוח מאחר ייש גם פיסורה? תודה רבה

יש צורך בבדיקה גופנית כדי להבין מה בעייתך וכדי להתאים לך את הטיפול הכירורגי

מנהל פורום טחורים