דימום מפי הטבעת בזמן הריון

דיון מתוך פורום  טחורים

29/01/2018 | 18:50 | מאת: דנה

שלום ד״ר, אני בהריון בשבוע 15. בשבועיים האחרונים יש לי לאחר יציאות דימום מפי הטבעת. הייתי אצל רופאת משפחה בדקה אותי ואמרה שהיא רואה טחורים, יום למחרת הייתי אצל כירורג ואמר שאין טחורים חיצוניים, אולי פנימיים ושיש לי פיסורה. הביא לי טיפול למשך חודש, כל יום לשתות נורמלקס ושמן פראפין+ משחה למריחה 4 פעמים ביום בשם ניפידיפין. האם כל אלו מותרים בזמן הריון ולא מזיקים לעובר ?

הטיפול שהומלץ לך אינו מזיק להריון. אני בספק אם יש לך פיסורה משום שלא הזכרת כאב בתלונותייך. פיסורה גורמת לכאב וסבל וזאת התלונה הראשית במקרה של פיסורה.

30/01/2018 | 10:23 | מאת: דנה

תודה על תשובתך, כואב לי ברגע שיש יציאה, זה פוצע אותי מיד יש דימום. ואחרי כמה דק הכאב עובר. יכול להיות שזה לא פיסורה ?

אם זו פיסורה מדובר במצב קל ביותר. תמשיכי בטפול שניתן לך

מנהל פורום טחורים