התלבטות לפני ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

14/12/2017 | 00:21 | מאת: zipora

שלום אני מועדת לעבור ניתוח טחורים פנימיים וחיצונים בגלל דימומים וגודל גדול של הטחורים בעבר לא המליצו לי על אף אחת מ - 3 השיטות כיון שאני סוכרתית משאבה ועם בעיות לב ואירועים מוחיים ואנמיה יש לי חשש מהניתוח שאלתי בבקשה : כיצד מתבצע הניתוח ( ידוע לי שבהרדמה מלאה )? מה המוגבלות לאחר הניתוח ? כמה זמן אמור לקחת ההחלמה ? וחזרה לשיגרה? תודה למענה

איני יודע לאילו שיטות התכוונת אבל לפי התיאור הקצר שלך הניתוח המתאים לך הינו כריתת טחורים. הניתוח מתבצע בהרדמה כללית או איזורית (הרדמה ספינלית). הניתוח הוא קצר אך לאחריו יש כאבים משמעותיים לתקופה של שבוע עד שבועיים עד שהאזור מחלים.

מנהל פורום טחורים