ניתוח פיסורה שני שלא פתר הבעייה

דיון מתוך פורום  טחורים

21/10/2017 | 23:18 | מאת: ולדמן רחל

בני,השוהה בארה"ב,עבר לאחרונה ניתוח שני של פיסורה יש לו כאבים חזקים,המשבשים מהלך חייו הרופאים חושדים בזיהום פנימי נתנו אנטיביוטיקה ,ללא שינוי ומייעצים לו לעבור MRI וכן I&D and EUA (?) ותוך כדי אולי ניקוי... הוא עומד להגיע ארצה, אני מודאגת מאוד מהעניין האם ניתן לפתור הבעייה ללא ניתוח נוסף?

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. ייתכן שבעקבות הניתוחים שעבר התפתחה מורסה או פיסטולה, מצב שיצריך ניתוח נוסף.

מנהל פורום טחורים