כפל עור skin tag

דיון מתוך פורום  טחורים

21/08/2017 | 11:09 | מאת: אורן

שלום רב! שנים רבות סבלתי מטחורים, היום בבדיקה אצל הרופא נראה כי אחרי קשירה ושמירה על תזונה הם הגיעו לדרה 0-1. הבעיה היא שנשאר כפל עור. אני הומו, וכפל העור הזה מפריע לי מאד מבחינה אסתטית. הרופא אמר שלא מומלץ להסיר אך לא כל כך פירט... האם התהליך מסוכן? אני מאג רוצה להיפטר מזנ כמוצכן האם ניתן לקיים יחסי מין אנאליים אחרי ניתוח כזה? הצלקת אולי מונעת התרחבות שלי פי הטבעת? תודה רבה מראש!

התהליך אינו מסוכן ואחרי שהאיזור מחלים חוזרים לחיים רגילים מכל המובנים

מנהל פורום טחורים