טחורים ופיסורה כאבים עזים

דיון מתוך פורום  טחורים

13/06/2017 | 22:57 | מאת: אבי

שלום... הייתי אצל פרופסור מומחה ואמר לי שאני צריך ניתוח לכריתת הטחורים ולחתוך את שריר פי הטבעת בשביל הפיסורה. השאלה שלי מה הסיכויים שאחרי הניתוח לא תהיה שליטה על הסוגרים. זה הדבר היחיד שאני מתעכב ומפחד לעשות את הניתוח. אני סובל יום יום לילה לילה עם כאבים מטורפים בלי חשק לעשות כלום כל היום שותה משככי כאבים. תודה

הרופא תיאר לך את הניתוח המקובל לטיפול בטחורים + פיסורה. בידיים מנוסות הסיכוי לאי שליטה על סוגרים שואף לאפס. אל תהסס ותעבור את הניתוח לשיפור איכות החיים שלך

14/06/2017 | 14:34 | מאת: אבי

תודה לך

מנהל פורום טחורים