טחורים חיצוניים שחוזרים כל כמה זמן ומשבשים את חיי

דיון מתוך פורום  טחורים

03/02/2017 | 18:32 | מאת: מיכל

הי. סובלת מטחורים מזה 15 שנה מאז לידת בתי הבכורה. בעבר עברתי גם ניתוח פיסורה , וקשירות . עד לא מזמן טיפול תרופתי של משחות עזר וכעבור 3-4 ימים עבר הנתקף. לפני 7 חודשים היה לי התקף שנמשך כחודש ולקח המון זמן עד שעבר. עכשיו אני שוב באותו מצב. רציתי לדעת מה האפשרויות בשלב זה, מבינה שניתוח טחורים ההחלמה ארוכה ואיטית, מצד שני לא יכולה להמשיך עם מצב זה, מרגישה כמו נכה , לא יכולה ללכת או לשבת . תודה רבה

יש צורך בבדיקה גופנית כדי להמליץ על הטיפול המתאים

04/02/2017 | 21:30 | מאת: מיכל

הי. רציתי לדעת מה האפשרויות הנוספות שיש, ברור לי שנדרשת בדיקה, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרויות נוספות מלבד ניתוח, אני עוד לא מחליטה וכמובן צריכה להתייעץ עם רופא, אבל זאת לא התשובה שציפיתי.

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה, בלי שהבודק רואה בדיוק מה הבעיה. התאור שנתת אינו מספיק כדי לפרט אפשרויות טיפוליות

מנהל פורום טחורים