טחורים פנימיים מזה כחודשיים

דיון מתוך פורום  טחורים

17/01/2017 | 18:12 | מאת: נדב

אני סובל מטחורים פנימיים מזה כחודשיים. רופא המשפחה ביצע בדיקה ידנית והמליץ על השימוש בנרות של פרוקטו גליבנול. למרות שאני משתמש בתרופה מזה שלוש שבועות לא חל שיפור מבחינת הכאב (אם כי אין דימום). כיצד ניתן לטפל בבעיה והאם זה בסדר להמשיך להשתמש בנרות? האם ישנן תרופות אחרות שיכולות לעזור במקרה שלי?

אבחון של טחורים פנימיים נעשה ע"י בדיקה פרוקטולוגית הכוללת בדיקה ידנית וגם הסתכלות עם מכשיר (חוץ מהשיחה בה הנבדק מספר על בעייתו). כלל לא בטוח שיש לך טחורים. עליך להבדק על ידי מומחה בתחום כדי לקבל איבחון נכון וטיפול בהתאם

מנהל פורום טחורים