כדורי פנאפט קלונקס ירידה בכח

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

10/01/2018 | 19:42 | מאת: רון

אני לוקח כדורי פנאפט 6 מג ולפעמים קלונקס 2 מג לאחרונה לקחתי בפעם אחת הרבה קלונקס וראיתי שאני לא יכול להגיע לזקפה וגם אם כן אני לא יכול לגמור כרגע הפסקתי עם הכדורים האם המצב הזה הפיך ואם כן כמה זמן ייקח לי לחזור לקדמותו יכול להיות שזה נשאר בגוף כבר כמה ימים בבקשה עזור לי אני לחוץ

שלום רון, אינני רופא ופורום פסיכיאטריה הוא הפורום המתאים לשאלתך. פנאפט היא תרופה אנטי-פסיכוטית ופגיעה בזקפה וביכולת להגיע לאורגזמה היא בין תופעות הלוואי השכיחות ביותר שלה (הקלונקס לא אמור לגרום לכך). אם לשפוט על סמך תרופות נגד דיכאון וחרדה מקבוצת ה-SSRI, התהליך הפיך והמצב אמור לחזור לקדמותו זמן קצר לאחר הפסקת השימוש בתרופה. עם זאת, עדיף להפנות את השאלה לפורום פסיכיאטריה, כאמור. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות