אקנה בגיל 36

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/11/2010 | 19:40 | מאת: רונית

סובלת מפצעים מגיל ההתבגרות. לרוב באזור הצוואר וצידי הפנים ולרוב הם אינם מוגלתיים ממש אך עדיין בגילי זה מאוד מפריע. רופאת העור רשמה רואקוטן במינון של 10 מ"ג (משקלי 50 ק"ג) ואמרה כי זהו מינון נמוך. האם יש סיכוי חיובי כי לא תופיע אותה החמרה שמדברים עליה וממנה אני כל כך חוששת???

רונית שלום תמיד קיים סיכוי קלוש לכך שיופיעו פצעים נוספים לאחר טיפול ,אך ישנן דרכים לטפל בכך אם זאת המינון שאת מקבלת נמוך ולכן החשש מיותר. שוב במידה ויופיעו פצעים נוספים פני לרופא העור להמשך טיפול. בהצלחה

08/11/2010 | 10:56 | מאת: רונית

ראשית תודה על התגובה. החשש שלי הוא מההחמרה תוך כדי לקיחת הטיפול. כלומר בגיל 36 להסתובב עם פנים מלאות פצעים בעבודה ובפני אנשים זה לא נעים במיוחד כאשר המצב סה"כ לרוב לא חמור כעת. אם כי אני בהחלט אשמח לטפל באופן מוחלט ולצמיתות בבעיה. האם באמת בגלל המינון הנמוך אין לי סיבה לחשוש???

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות