הלוואי והיה פתרון

דיון מתוך פורום  כאב

28/06/2016 | 00:04 | מאת: בת אל

היי אני מתנצלת מראש על החפירה... בשנת 20013מעדתי ברחוב הופנתי לבית חולים ושם עשו לי צילום רטגן וההמצע לא ניראה שום שבר או חבלה אבל כן היה לי התנפחות מעצם הנפילה נשלחתי הביתה עם חבישה וחופש מחלה לשבוע...הנפיחות טיפה ירדה אבל הכאב היה עצום ולא יכולתי ללכת אבל אמרתי ברטגן לא יצא כלום אולי זה סתם...במשך השנתיים האחרונות פשוט לא יכולתי לסבול יותר ולא יכולתי להאמין שאין לי כלום הלכתי לרופא מומחה לכף רגל שעשה לי את כל הבדיקות האפשריות ובכולם יצא אין ממצא של שבר או חבלה...ביקשתי סי טי לרגל ושם נימצא שבר קרסול ממש חמור אחרי יומים בתאריך 5.4.15 עברתי ניתוח לקיבוע ושיחזור עם הכנסת אלומטריקס וברגים באצבעות 1-3 אחרי הניתוח הודרכתי שאסור להתהלך במשך 3 חודשים לאחר 3 חודשים דריכה ראשונה נעשת בטיפול הידרוטרפי לאחר מכן טיפול הינטנסיבי של פיזיותרפיה בבדיקה ראשונה עם המנתח כי נימצא סימני אוסטאופניה לאחר כ7 חודשים לאחר הניתוח הליכה עם מקל הליכה וכאבים תמידים באזור הצלקת בתאריך20.10.15 לאחר דיון ביחידת כף רגל בבית החולים להערכת הועדה מדובר ב srps ומופנת למרפאת כאב לאחר מיכן בבדיקה חוזרת אצל המנתח נפיחות יתר בכף הרגל אין תנועה באצבעות כאבים תמידים באזור הצלקת שינוי גוון עור רושם להתפתחות rsd עדיין מתהלכת עם מקל הליכה וצליעה היום אני כשנה וקצת לאחר הניתוח עדיין איני יכולה ללכת כ5 ד'ק מבלי להתעייף מתהלכת עם מקל הליכה וצליעה כאבים תמידים באזור הצלקת מטופלת במרפאת כאב ופעם בשבוע בעירוי לידוקאין ותרופות כגון טראמדקס משחת אמלה הרופא סבור כי העצב תפור לצלקת והופנתי למרפאת כאב פריפריים רציתי לדעת.. מזה מערכת עצבים ההיקפית?!והאם יש לה פיתרון?! והאם יש קשר בין הבעיה הזאת לזה שאיני מצליחה להניע את האצבעות... יש טיפול שאני יכולה לעשות בבית כדאי לטפל לפחות בכאבים האיומים האלה שלא נותנים לי מנוחה... אשמח לעזרה כי אני כבר מיואשת... ומצטערת על החפירה הלכתי לכל רופא וטיפול אפשרי ואין לי באף מקום תשובה ברורה...

שלום רב, במרפאת הכאב שלנו בבית החולים בילינסון, במצבים כמו שלך אנו בדרך כלל מבצעים טיפולים פולשניים, כגון, חסמי עצב עם חומר אלחוש מקומי, שעוזרים לאבחן את מקור הבעיה. בנוסף, אנו מבקשים לבצע בדיקת אלקטרומיוגרפיה (EMG) על מנת לדייק באבחנה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב