כאב בבטן תחתונה באגן ובאזור המפשעה הימינית

דיון מתוך פורום  כאב

15/07/2019 | 08:00 | מאת: מרינה

הי מלפני כחודש אני סובלת מכאב בבטן תחתונה שהתחיל ככאב קל ועלה מהדרגה עם הימים. עשיתי בדיקת אולטראסאונד לבטן עליונה וגם לבטן תחתונה הכל תקין. אין כלום בבטן או מבחינה גינוקולגית. הכאב נשאר. עשו לי בדעקת תרבית שתן בהתחלה הופיע שיש לי זיהום נתנו לי זינט כעבור שבועים חזרתי על הבדעקה ויצאה נקייה ואז הפנו אותי לרוםא נשים. רופא הנשים הפנה אותי לכירוג כי חשד כאשר בדק לי את הבטן שמדובר בהרניה. יש לציין שקשה לי להרים דברים או לעלות מדרגות הכאב מתחזק כאשר אני הולכת ורק נוח לי כאשר אני שוכבת על הגב. לפעמים כואב לי גם העמצה של האגן ובימים האחרונים הכאב נע בין המשפעה לבין הטאבור. הכירוג מישש לי את הבטן ולא ראה בלטיה או משהו חשוב עם זאת הפנה אותי לבדיקת אולטראסאונד לדופן הבטן. עשיתי את זה ומחכה לתוצאה. לפני כ 3 חודשים עשיתי ספורט קל כמו סקודים ןכדומה האם זה יכול להשפיע למרות שאני כבר הפסקתי מלפני 3 חודשים ? והאם יכול להיול שמדובר בקרע או בבקע גם אם הכירוג לא ראה את זה בבדיקה הגופנית ? אודה על המענה . פשוט כואב ומפחדת כבר חודש לא יודעים מה יש לי .

18/07/2019 | 11:17 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בהחלט אפשרות כזאת קיימת וחשוב מאוד להמשיך בברור מקור הכאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב