כאבי מפרקים ,שרירים ואורטיקריה

דיון מתוך פורום  כאב

28/07/2018 | 21:14 | מאת: קארין

היי אני סובלת מעל שלוש שנים בכאבים במפרקים ובשרירים לפני ארבעה חודשים הכאבים החמירו לאזורים אחרים היו לי כאבים בברכיים וברגליים עכשיו זה הפך לכתפיים מרפקים וכל המפרקים באצבעות החמיר גם לכאבים בעמוד שדרה ובגב שללו פיברומיאלגיה ודלקת מפרקים עשיתי מיפוי עצמות והכל תקין סי טי גב הכל תקין Emg הכל תקין בבדיקות דם המערכת חיסונית חלשה ויש דלקתיות לא מובן מאיפה אפחד לא מביא לי פתרון ושום כדור שהתחלתי לא עזר בכלל כשהערבים התחילו להחמיר באזורים אחרים לפני ארבעה חודשים הופיע לי גם אורטיקריה שהיא מאוד כואבת הכאבים מחמירים בקור גם בישיבה זה כואב מאוד אין תאבון ולא ישנה בלילות אני בת 22 בקרוב והחיים שלי פשוט קורסים לי מול העיניים אשמח לרעיונות למי אני יכולה לפנות כי מה שאני שומעת עד עכשיו זה שאני מקרה מיוחד תתנו לי בבקשה כיוון לרופאים שאני יכולה לפנות אליהם הייתי אצל ראומוטולוגים וזה פשוט אבוד ללכת אליהם הייתי אצל רופאי כאב לאן אני יכולה לפנות ? תודה מראש

30/07/2018 | 09:35 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב כזה יש להמשיך מעקב וביצוע בדיקות אצל ראומטולוג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב