זריקה אפידורלית כשהכאב חלף

דיון מתוך פורום  כאב

08/03/2017 | 19:55 | מאת: עמית

שלום אני אמור לקבל זריקה אפידורלית תחת שיקוף עוד שבוע בשל כאבים עזים כתוצאה מפריצת דיסק L3 L4 שארעה לפני שלושה שבועות. אולם כיום אני כבר לא סובל מכאב כלל.הסימפטומים היחידים שנשארו הם חולשה ודלדול שריר הארבע ראשי, חוסר תחושה מסוים בחלק הפנימי של הירך, וכשאני מאמן את הרגל בחדר הכושר מופיעים נימולים בכף הרגל. האם עדיף לבטל את הזריקה?

09/03/2017 | 16:50 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה שהכאב חלף, אין צורך בזריקה אפידוראלית. מומלץ על פיזיותרפיה לחיזוק השרירים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב