שאלה , הצילו , אני קורא לעזרה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/12/2016 | 03:35 | מאת: דודו

אני סובל מסכיזופרניה פשוטה simple עם אבחנה מבדלת ל ocd ו double דיסתימיה depression וחרדה חברתית קשה והפרעת אישיות נמנעת קשה (עד כדי חוסר יציאה מוחלט מהבית , אבל לאחר טיפול בסרקוול 600 מג התחלתי לצאת מהבית) , רציתי לשאול מהו הטיפול בסימנים שליליים של סכיזופרניה האם זה תרופות אנטי דיכאוניות ותרופות מייצבות מצב רוח ? האם תרופות מייצבות מצב רוח מטפלות בהתפרציות כעס ? האם מותר לי לקחת מינונים מקסימליים של תרופות נוגדות דיכאון ותרופות מייצבות מצב רוח ? אני מרגיש לא מאוזן , האם צריך להחליף את הסרוקוול ?

אין אפשרות לתת יעוץ תרופתי ללא בדיקה, בוודאי במקרה מורכב. אין טיפול טוב לסימנים שליליים, תרופות שכן הוכח שמשפרות הן קלוזפין (לפונקס), תוספת של תרופות נוגדות דיכאון, אמיסולפיריד (סוליאן).

מנהל פורום סכיזופרניה