עזרה בבעיית חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/06/2002 | 00:11 | מאת: יריב

הי גידי ! בעבר שאלתי אותך לגבי החרדה שלי כאשר אני נימצא במצב לחץ כגון ראיון עבודה או עמידה מול אדם בשיחה חשובה הדבר מתבטא בהתפף של קוצר נשימה ודפיקות לב חזקות דבר הגורם לבילבול טוטלי שאלתי היא זאת : האם יש כדור טבעי או כדור רגיל ללא צורך במירשם שיוכל להרגיע אותי היות ואני מחר עומד מול ראיון עבודה חשוב מאוד תודה

04/06/2002 | 02:25 | מאת: פול

שלום יריב....... לא צריך להיתרגש ולהיכנס לחרדות...... כי במילא בסוף כולנו מתים...... מי ייזכור אותנו בעוד 50 שנה.... אז בישביל מה החרדות והדאגות????? ביייייייייי.

04/06/2002 | 09:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יריב, יעילותם של כדורים "טבעיים" לא נבדקה מדעית ואינני מתמצא בתחום (אתה יכול לנסות בפורום רפואה משלימה). כל התרופות האחרות, לרבות הקלות ביותר (למשל VABEN) חייבות במרשם ולא הייתי מציע לנסותן פעם ראשונה לפני הריאיון אלא לפחות פעם אחת בהזדמנות אחרת, משום שהן עלולות לגרום עייפות וטשטוש בייחוד אם מעולם לא השתמשת בהן. המלצתי לטיפול בסיסי יותר בעינה עומדות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

04/06/2002 | 12:25 | מאת: שירה

על סמך ניסיוני, אני מציעה לך לנסות טיפות פרחי באך שנקראות "רסקיו". ניתן לקנות אותן ללא מרשם בכל בית מרקחת או חנות למוצרים טבעיים. זה מיועד בדיוק למצבים כאלה של הפחתת חרדה, וזה עובד. בהצלחה בראיון!

מנהל פורום פסיכותרפיה