מה עושים?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/05/2002 | 23:56 | מאת: חלת דבש

כשבעצם נגמר מה לעשות? נגמרים החיים? לפי מה אנחנו יודעים כמה זמן אנחנו פה? אם יש חוסר תעסוקה זה אומר שצריכים לצאת מהחדר?

10/05/2002 | 00:26 | מאת: שיר

כשאת אומרת "נגמרים החיים" האם את מתכוונת לתחושה של חוסר אונים? שאין משהו שאפשר לעשות? לתחושת "כל מה שרציתי - עשיתי" ? או לתחושה של "אין לי כוחות לעשות כלום"? כשאת מרגישה "חוסר תעסוקה" - את יודעת מה תעשי אם תוכלי לצאת מהחדר? מעניין למה את מרגישה "חוסר תעסוקה", את מרגישה שאת צריכה להיות עסוקה? אולי זה בדיוק הזמן להשאר החדר ולחשוב למה את מרגישה את התחושות האלו, אולי זאת תעסוקה. אבל מידי פעם תעשי הפסקות יזומות - תלכי לראות איזה סרט, כי זה לא בריא לחשוב פנימה כל הזמן וזה גם לא בריא לא לחשוב פנימה אף פעם.

11/05/2002 | 18:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום, פנייתך אינה ברורה די הצורך. ניכר בה ייאוש רב, עליו אני רק יכול להביע צער, אך אם את מבקשת להתייעץ, אנא פרטי יותר. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכותרפיה