מפוחדת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

07/04/2002 | 01:43 | מאת: סמדר

יש לי הרגשה רעה משהו באוויר או..... מחר אני צריכה להיות במקום כלשהו ומפאת המצב אני מבועתת המקום הזה לא סגור הרמטית ואני מפחדת שיקרה לי משהו מרגישה כבר מתה חשבתי לכתוב צוואה למקרה ש... בוכה כל הזמן אבל זה לא יעזור לי כי אני חייבת ללכת לשם מה עושים?

07/04/2002 | 02:59 | מאת: סמדר

ובמחיר של פיטורים מה קורה כשלא מתייצבים לעבודה?

07/04/2002 | 09:11 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום סמדר, המצב הביטחוני גורם לאנשים רבים חרדה מציאותית ביותר. יחד עם זאת, רוב האנשים ממשיכים בתפקודם הרגיל וחרדתם אינה מגיעה לממדים שאת מתארת. אני ממליץ לך לפנות קודם כל לרופא פסיכיאטר להתאמת טיפול תרופתי ולנצל את המשבר הנוכחי לטיפול מעמיק יותר שיאפשר לך להתמודד עם החרדה לטווח ארוך ולשלוט בה במקום שהיא תשלוט בך. השילוב של טיפול תרופתי ופסיכותרפיה לטיפול בחרדה הוכח במחקרים כיעיל יותר מכל אחד מטיפולים אלה בנפרד. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

07/04/2002 | 09:36 | מאת: סמדר

ד"ר רובינשטיין תרופות??? עד לשם הגעתי?

מנהל פורום פסיכותרפיה