תאריך סיום

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

28/10/2016 | 00:46 | מאת: ר

שלום ליאת. מהרגע שנכנסת לפגישה רק חושבת על תאריך הפרידה. מרגיש לי שרק על זה צריך לדבר וכל מה שקורה לי או עובר עלי ביתר הזמן ננעל במפתח או נזרק לזמן הפגישה הצידה. כל כך ממוקדת מטרה, כל כך מרגישה שלא אצא עם איזה ערך מוסף אם אשתף או אפתח נושאים, כל כך כועסת וכבר לא אכפת לי מכלום!!! הייתי רוצה לחתוך ומה שיותר מהר, שלא תהייה בחיי יותר!!! אבל היא החליטה ללכת על פי הספר, לצערי, ואני תקועה איתה לעוד הרבה זמן!!! יש ימים שאני מרגישה שבא לי להפגש איתה בנוסף לפגישותינו הרגילות, להוסיף עוד פגישה לאותו השבוע, אבל שניה אחר כך חושבת, ועל מה כבר ישאר לנו לדבר בזמן הפגישה הקבוע. ומיד מבטלת את הרעיון! כרגע מאוד מוצא חן בעיני שיש תאריך סיום ואין לי שום חרטות, בנתיים!

הי ר קרבה לעיתים מפחידה כמו גם תלות ואז יש משהו מרגיע כשיודעים שמסיימים אבל נשמע שבאותה נשימה יש גם רצון למשהו קרוב יותר (אולי גם מפחיד כי קרוב זה...מעורר כעס, או כמיהה, או אכזבה? ) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה