התמודדות עם בדידות נוראית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/07/2016 | 19:12 | מאת: רינת

שבוע טוב. מאז שחברה שלי נפטרה,והפסקתי להתנדב במקום בו התנדבתי אני מרגישה חוסר חברה נוראית.הרגשה של לקום בבוקר ללא מסגרת ללא כלום ולחשוב בשביל מה אני קמה? אני מחפשת התנדבות גם דרך העירייה וגם לבד עדיין לא מצאתי גם עבודה אני מחפשת עדיין לא מצאתי ואני מרגישה כל בוקר מרוב דיכאון שקשה לי אפילו לקום אני יושבת הרבה בבית אין לי גם עם אני רוצה לאן לצאת טיפול כרגע אני לא מקבלת מטעמים אישיים וגם משפחתי מתנגדת כרגע אחרי מה שעברתי בטיפולים בסך הכל אני יודעת לעזור לעצמי לבד אני בדרך כלל יודעת להוציא את עצמי מהבור אבל זה כבר הרבה זמן שאני לא מצליחה לצאת מהמחשבה המדכאת של הבדידות ואין לי לאן לצאת במיוחד בבוקר הייתי שמחה עם תוכלי לתת לי טיפ רק טיפ אחד אפילו איך לחשוב חיובי שאני קמה בבוקר למרות הבדידות וחוסר מסגרת שאני חווה איך להיות שלמה עם עצמי? רוב הדיכאון זה גם מחשבות שליליות.אשמח לטיפ חוץ מטיפול כרגע.אני מאוד מודה לך ושבוע נפלא.

היי רינת, קשה לתת טיפים למה שאת מתארת וגם לא נכון. אני שומעת שאת לא מעוניינת כרגע בטיפול פסיכולוכי ומצד שני הדכאון גובר אולי שווה לבדוק אופציה של טיפםול תרופתי שקצת "ירים" אותך? ליאת

17/07/2016 | 12:15 | מאת: רינת

אולי אשקול את זה,יום נפלא.

מנהל פורום פסיכותרפיה