לאכול ליד אנשים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

26/06/2016 | 22:53 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 45 עובדת לפחות 10 שעות ביום זה אומר שיוצאת בבוקר וחוזרת בסביבות 8 בערב אנחנו צוות דיי גדול בעבודה וכל אחד דואג לעצמו לאוכל ובצהריים כלנאחד יוצא להפסקת האוכל שלו בזמן הרצוי אני מתביישת לאכול ליד אנשים ובמשך היום לא אוכלת גם יוצאת מהבית בלי אוכל כי לא אוהבת לאכול בבוקר במשך היום אני פשוט עייפה ולפעמים רעבה בטירוף כשחוזרת הביתה אוכלת כל מה שבא ליד מה עושים ???? להוריד שעות עבודה??? אז יפגע במשכורת איך לעזאזל מתגברים על הבושה??? אנא עזרתכם

היי אתי חשוב להבין מהו הרקע לאי אכילה ליד אנשים. לעיתים (ואני לא יודעת אם זה "הסיפןר" שלך) זהו חלק ממה שאנו מכנים "חרדה חברתית" ואז הפתרונות הם לא המנעויות כמו: להוריד שעות עבודה אלא דווקא להיפך לעבוד על הנושא של "כן לאכול ליד אנשים". ככל שאת נמנעת יותר כך החוויה הקשה מתעצמת. אפשר לעזור לפתור זאת בטיפול...ממליצה לך לחשוב על זה במידה וזה מציק ונשמע שזה אכן כך. טיפול יכול מאד לעזור. ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה