התלבטות על סוג טיפול נפשי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/05/2016 | 21:17 | מאת: חזי

שלום וברכה,אני בן 25,ועברתי בגיל 19 טיפול CBT עקב חרדות שהיו לי,הטיפול היה מוצלח ועזר לי, אך כיום אני מרגיש שניפתחו לי כמה נושאים בנפש מהשירות הצבאי שקצת מכבידים עלי אבל אני מרגיש שהמענה שלהם הוא יותר שיחות של פסיכותריפיה ולאCBT,השאלה איפה אני יכול למצוא מטפלים אמינים וגם לאיזה שיטה ללכת בתוך הפסיכותרפיה... תודה מראש

הי חזי שאלה חשובה ואתה עושה הבחנה נכונה בין היתרונות של CBT בתחומים מסויימים לעומת טיפול פסיכותרפויטי יותר דינאמי שכרגע נשמע קשור לעיבוד הנושאים מהצבא. נשמע לי מתאים ללכת לשיחות בגישה דינאמית, תנסה לקבל המלצות מסביבתך, מבינה את החשש לגשת לטיפול ולהתבלבל בין שלל "ההצעות" שיש כיום לכן חשוב שתשמע המלצות ממוקדות. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה