מחשבות מדכאות טורדניות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/02/2016 | 16:33 | מאת: דנה

מה עושים עם מחשבות מדכאות טורדניות וחוסר חשק לפעילות? תודה.

היי דנה מה שכתבת יכול לאפיין הרבה מצבים יותר פשוטים או יותר מורכבים,החל מדיכאון או חרדה וכלה ב ocd כמו גם לעיתים מאפיינים של מצבי משבר בחיים. כדי להבין יותר לעומק במה מדובר ואיך ניתן לעזור ממליצה לפנות לעזרה מקצועית, ליאת

10/02/2016 | 16:14 | מאת: דנה

יש לי מחשבות שליליות לפעמים כגון:אני לא שווה,אף אחד לא אוהב אותי,לכולם טוב ולי לא.גם אין לי כל כך הרבה חברים זה קורה לי בעיקר שאני יושבת מול הטלוויזיה.איך ניתן לעצור את זה? שוב תודה ויום נפלא.

מנהל פורום פסיכותרפיה