בעלי זקוק לטיפול מהיר. אחרת יקרוס

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/02/2016 | 12:22 | מאת: ליאור נ

בעלי שקרן כפייתי. בעל הפרעות קשב וריכוז. עושה מאחורי גבי דברים איומים. ומספר לי שאין לו שליטה על מעשיו ...והוא רק שיקר. ..לא מבין בין טוב לרע. הצילו אני נואשת ממש. נשואים 47 שנים. ומרגישה אשה מוכה. וגם קצת אולי נאיבית. מבקש סליחה אך הפר את האמון שנתתי בו. החיים המשותפים לדעתי הרוסים. ואני פשוט חולה. יש לי פיברומיאלגיה ובעיות גב קשות. עדיף לי להפסיק לחיות חיי אינם חיים.

היי ליאור נשמע מאד קשה, גם הפגיעה המתמשכת וגם בעיות הבריאות מהן את סובלת, הכל ביחד- מאד לא קל. חושבת שבמקומות כאלו צריך עזרה חיצונית, יד מושטת של מישהו מבחוץ שיחזק אותך ויתן לך כוח להתחיל לראות שיש אופציות אחרות חוץ מהאופציה של להרגשי שהחיים אינם חיים. האם יש אפשרות שתקבלי עזרה מקצועית כלשהי? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה