לבחור מטפל

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/12/2015 | 10:30 | מאת: סיגל אביב

זה מוזר כשהגעתי אליה בפעם הראשונה לא ידעתי איזה תיבת פנדורה אני סוחבת ...לא הבנתי ששינויי מזג האויר זה פיצולים שלי לא הבנתי שאני נעלמת מגיעים אחרים שהם אני חשבתי שאני מעופפת סתם כזאת אישה לא מחוברת שכחנית...לא שאלתי אותה מה למדה לא שאלתי מה עושה ...ראיתי אותה ואת שפת הגוף שלה ופשוט ידעתי שאיתה זה אפשרי ... ועכשיו בודקת שואלת ...המטפלת שדיברתי איתה אמרה שהיא מעדיפה דף חלק ואני אמרתי שאני רוצה שתדבר עם הקודמת..יודעת שהמניעים שלי לא נכונים זה כדי שהמטפלת הקודמת תאשר לי אותה ..זה להתחיל ברגל שמאל.יודעת גם שיש דברים שאני מעדיפה שהיא תגיד לה ולא אני כמו כל הפאזל הטראומתי שלי ..מוקדם לי מידי לגעת בו עם מטפל חדש ...כל כך מבולבלת ואולי אני צריכה להיות לבד ואז לצעוד מחדש ... ומצד שני אוטוטו בחינות ויש עבודות להגיש ואני הראש שלי ממש לא בלימודים ...וליאת זה לא תלוי בי השינה אני פשוט מקיצה אחרי שעתיים ...לא מצליחה להשתחרר מאיך דפקתי לעצמי את הטיפול מרגישה כל כך אשמה ....ליאת תודה שאת כאן

היי סיגל אביב אני דווקא חושבת שזה מקום של אינטגרציה והתפתחות בו את "בודקת" יותר את המטפלת שלמולך ואף רוצה שתדבר עם הקודמת. דווקא מתוך הידע שלך על עצמך ועל הפיצולים זה נשמע לי מאד נכון ומאד מותאם... קשיי שינה, כפי שאמרתי מאד מקשים. לפעמים כדאי להעזר בתרופות טבעיות לשינה זה עשוי מאד לעזור. לילה טוב :) ליאת

28/12/2015 | 07:17 | מאת: סיגל אביב

ליאת תודה על תשובתך פתאום נהייתה בי הקלה שאני בסדר הכל בסדר גם אם אטעה הכל בסדר... ושאלה איך היית מגיבה אם פתאום בתוך התהליך הייתי מציעה לך לנסות להמשיך אבל בסקייפ...בטלפון ההרסנים לא מגיעים אני יותר מאוזנת ומפוקסת על עצמי פחות נבהלת אולי כי אני בפינה המוגנת שלי ...לא רוצה לפגוע בה אבל זה עלה לי בראש ואני חושבת שאם לא אציע לא ניסיתי אולי זה יהיה נכון לנו..נתחום בזמן נניח של חודש נסיון ואם לא אז נפרד סופית ...

מנהל פורום פסיכותרפיה