ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/12/2015 | 18:06 | מאת: אביב

אני כל כך מבולבלת דיברתי עם כמה מטפלות לא יודעת מה לחפש מה לשאול כולן אומרות שברור יש להן כוח להכיל להחזיק..מצטערת זה נראה לי מלא באגו כשאת לא יודעת מה אני מביאה איתי ... אוף כל כך אהבתי את הפשטות את הכנות חסרת האגו של מי שליוותה אותי ...לא יודעת איך ממשיכים מכאן בלי לפול להשוואות ...והכי מעצבן שאני יודעת ששוב אני אבחן ואדחוף ולא האמין ..לא בטוחה שיש לי כוח למבחנים האלה שאני עצמי יעמיד לקשר הזה ... ליאת אני כבר לא בוכה כאילונהשלמתי בהכנעה או שדוחקת וזה יצא ...מה שבטוח אני עייפה בחוסר שינה מטורף....

היי סיגל אביב תשמעי, קודם כל, חוסר שינה מטורף כפי שכתבת זה משהו שמשפיע ברמות שלא ניתן אפילו לתפוס תוך כדי. חוסר שינה הוא ממש מערער לעיתים, מקצין וגורם אפילו לדיכאון. זה דבר אחד. דבר שני, זה בסדר לבוא זהירה לקשר, זה בסדר לבדוק כמו גם שמי ש"מבטיחה" עושה זאת גם כנראה בכנות ומכוונות טובות כי היא מאמינה שהיא יכולה. אפשר אולי גם וגם, תנסי לישון השבת :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה