גופנפש

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/12/2015 | 12:44 | מאת: מיכ

לא יודעת..היה כייף לארח וממשיכים... היום נוסעים להתארח. כואב לי הגב כל הגוף(בעיה ישנה)..ואני תוהה, עכשיו דווקא די טוב למרות העדרה והגוף שלי קצת מתפרק למרות הכל, צצות בעיות רפואיות, האם יש קשר של גוף נפש? האם בהכרח כאב גב מראה לי משהו? האם דווקא כשטוב נפשית אז אני מרשה לעצמי להרגיש לא טוב גופנית? מוזר :( ובקשר למה שכתבת לי אכן מרגישה חשופה ולא מובנת..כאילו שאני מצליחה בקלות, איש לא מבין שזה לא כזה פשוט וקל במיוחד לשמור על ההורדה...ומקווה שאצליח להתמיד, כי הפעם זה שונה, אני יודעת, לא מרשה לעצמי לחזור אחורה. והכי מעצבן שאומרים לי "לא נורא, את יכולה לאכול פעם אחת"...והערות כאלה ואחרות..אוף.. חג שמח.

09/12/2015 | 21:48 | מאת: סיגל אביב

לאנשים תמיד יהיה מה להעיר לכן נבראנו עם שתי אזניים מהאחד ניכנס מהשני יוצא...וברצינות את עושה עבודה יפה מאוד לא פשוט מה שהאכילה הרגשית מעלה במיוחד שהמטפלת איננה ...והגב כן בדרך כלל מה שהנפש דוחקת הגוף מוציא וההפך ...איתך יקרה תשמרי עלייך..חיבוק

מאמינה שיש קשר בין גוף ונפש. והשאלות שאת שואלת את עצמך חשובות. זה טוב שאת מרגישה את שניהם. חג שמח :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה