ביקור אצל פסיכיאטר לטיפול בחרדת ביצוע והכתמת העתיד

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

01/02/2015 | 21:53 | מאת: יניב

האם ביקור אצל פסיכיאטר לצורך טיפול בחרדת ביצוע (הומלץ לי על ידי הרופא משפחה.. מיד אחרי שהוא אמר "אז תחליף חברה")יכול לפגוע לי בעתיד? החרדה והחוסר תפקוד הזה מופיע רק איתה מרוב התרגשות... עד עכשיו "הסוותי" את הבעיה באמצעות סיאליס... אבל אני לא מעוניין להמשיך עם תרופות במיוחד ללא מרשם.

היי יניב במידה ואתה מוטרד מהעניין אתה יכול לגשת באופן פרטי לפסיכיאטר, יתכן שהעניין הוא בכלל רגשי ואז כדאי לקבל איזשהו טיפול ממוקד בבעיית החרדה שאינו בהכרח מחייב תרופות, נשמע לי שלקחת תרופות ללא מרשם או להתעלם מהבעיה זה חבל, ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה