ליאת יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

28/12/2014 | 11:14 | מאת: מיכ

אני רוצה לספר דברים שמחים...ומקווה שיש מקום לזה כאן :) אז התקדמתי מאוד מאוד בטיפול אחרי משבר גדול שכעסתי עליה וגם כאב גדול, יש הקלה..היום הייתה פגישה משמעותית, הרבה דברים טובים מתחילים לקרות, אני כבר לא כל כך שופטת את עצמי ולא כועסת עליי.. וגם לא כועסת על הוריי, די השלמתי עם הכל...וגם עם הכאב ויש תחושה אמיתית של שחרור אחרי כמעט חמש שנים של טיפול, הדברים זזים. ורציתי לומר שטיפול עובד, הרבה בזכותה אך גם בזכותי :) והיום אני יכולה לראות זאת, ומתחילה להאמין שאפשר לאהוב אותי, אני מתחילה לקבל את עצמי פחות שופטת, יותר מקבלת ופחות מרגישה אשמה....תודה שאת פה לקרוא ולהגיב, מיכל

היי מיכ את נשמעת רגועה ואני שמחה על ההודעה שכתבת. מרגישה שאכן עשית דרך משמעותית מאד ואיכשהו הרגשתי זאת גם בהודעות הקודמות שכתבת... שבת שלום ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה