קשה לי..

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/12/2014 | 21:43 | מאת: נעלמת

ליאת היי, המטפלת שלי בחופשה וקשה לי מאוד. ממש סופרת את הימים ואת השעות.. תמיד החופשות שלה עם הדמויות המשמעותיות בחייה הופכות להיות כימים הכמעט בלתי מתפקדים שלי. בטח זה לא אמור להיות כך. זה כאילו חלק נלווה להפסקות שלנו שאני ממאנת להיפרד ממנו.. מנסה בכל כוחי לא להתפרק

היי לך, חשוב להבין בטיפול מה יש בחופשות של המטפלת שגורם להרגשה של כמעט התפרקות. האם החוויה של ההעדר/נטישה? האם החוסר? האם אולי איזושהי קנאה סמויה? כל הרגשות לגיטימיים כמובן, רק כדאי לנסות לפרקם ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה