לימודי פסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/11/2014 | 18:15 | מאת: מורן

הי, אני יועצת חינוכית בעלת תואר ראשון ושני בייעוץ חינוכי, מזה 5 שנים ומאוד רוצה ללמוד פסיכותרפיה. מאוד הייתי רוצה באוניברסיטת חיפה. האם אפשרי? לא רוצה להתפשר על מכללה...אשמח אם תוכלי להמליץ על בתי ספר מקצועיים וטובים ללימודי פסיכותרפיה שאוכל להתקבל..היו לי לאורך התארים ציונים מאוד גבוהים. תודה

היי מורן יש באוניברסיטת חיפה תכנית ללימוי פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית בבית ספר לעבודה סוציאלית. לדעתי ניתן להתקבל אליה עם התארים שלך, אני בהחלט ממליצה על התכנית. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה