מאוד מודאג וגם הוקל לי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/11/2014 | 00:23 | מאת: מיכאל

שלום ליאת, לא הספקתי לקחת את הצעתך ולפנות לטיפול בעצמי,הבת שלי מאושפזת עכשיו,היה לילה קשה והיא ניסתה לפגוע בעצמה על ידי כך שנטלה כדורים רבים. אני שמח שעכשיו שומרים עליה אבל מרגיש שהכל יצא משליטה. ידעתי שלא טוב לה אני לא יודע מה עוד יכלתי לעשות.. אני מרגיש אשמה נוראית. מה גם שהיא לא רוצה לראות אף אחד.. אני כותב כי אני אובד עצות. יודע שהיא בידיים טובות אבל לא בטוח שהיא צריכה להיות שם.

היי מיכאל, אני מצטערת לשמוע...ומבינה מאד את הדאגה הרבה יחד עם ההקלה. אני חושבת שניסית לעשות לא מעט לפי מה שכתבת פה אבל לעיתים אכן לצערינו יש מי שמגיע לנקודה קיצונית בזעקתו לעזרה מתוך איזו אמונה שאין מוצא אחר. אולי ההקלה היא שעכשיו היא במקום שבו היא תאלץ לקבל עזרה, וששומרים עליה ובמובן הזה זה עדיף מהחרדה שהייתה קודם שבה הייתה מצוקה אבל לא ניתן היה לגשת אליה, מאחלת רפואה שלמה! ליאת

14/11/2014 | 23:13 | מאת: יהודה ישראל

קראתי הודעה מוקדמת שלך ואמרתי לעצמי איזה אבא נפלא !!! הלכתי אחורה להודעתך האחרונה ולצערי כמה אירוני אנו שומע פקפוקים שלך בעצמך ... לצערי אני שומע שהמצב של הבת עוד לא הוטב אני מאחל לך שתהיה לה הבראה וריפוי מלא. אני מתרשם שבתך בת מזל שזכתה באבא שכמוך . אנא אשר שראית הודעה, חשוב לי שתראה אותה

מנהל פורום פסיכותרפיה