תהייה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

01/10/2014 | 16:32 | מאת: סתם מישהי

מה הטעם לקום בבוקר אם מחר בבוקר נעשה את אותו הדבר בדיוק ולא נשיג שום דבר...

02/10/2014 | 11:04 | מאת: שביר

לפעמים אני מוצאת טעם באסטטיקה בכיעור או ביופי, כשאני קמה בבוקר פעם השמים כחולים פעם אפורים יש שקיעות מדהימות בעיקר בגלל זיהום האוויר, יש נופים אנושיים ולא אנושיים, הכל כל הזמן משתנה לנגד עיניי המשתאות. נראה לי שאני חיה בשביל לראות. אני לא משיגה בזה שום דבר מלבד החוויה הרגעית של התפעלות אינסופית. אל תשכחי שאנחנו כאן רק לזמן קצר בלבד, ממילא עוד מעט ולא נהיה בכלל...אבל כל עוד שאנשים חיים הם בחיפוש תמידי אחרי טעם. ולפעמים יש הרגשה שבאמת אין טעם.

היי מישהי וגם שביר עכשיו הבנתי שאת בת. :) נכון, לפעמים כחלק מהחיים ישנה גם תחושה של חוסר טעם ריקנות או העדר משמעות. החיים הם גם הרגעים הקטנים גם הגדולים גם רגעים של הנאות קטנות וגם רגעים של חיפוש אחר "הטעם" לחיים. ולמה לא "נשיג שום דבר"? גם משהו קטן שחווינו הוא לעיתים משמעותי לנו ולאוו דווקא איזה הישג גדול... גמר חתימה טובה! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה