מבוכה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/09/2014 | 09:59 | מאת: ורד

היי, ליאת, האם תוכלי בבקשה להסביר בכמה מילים על מבוכה..ממה היא נובעת? האם חיובית או שלילית? תודה מראש

היי ורד מבוכה היא רגש אנושי כמו כל הרגשות. אם היא מגיעה במקום שמתאים להרגיש מבוכה אז אין בעיה. אם היא מגיעה עם חרדה חברתית למשל, קושי באינטימיות, קושי ביצירת קשר עין ועוד אז היא אולי מצביעה על קושי אחר שאינו מטופל . גם התדירות שלה חשובה כמובן האם היא מגיעה מדי פעם או שאנו חווים הרבה פעמים מבוכה ואז שוב, השאלה היא על מה זה מצביע בעצם? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה