סופ"ש נעים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/08/2014 | 11:25 | מאת: ניצן

היי ליאת, רק קפצתי לספר לך שאני מרגישה מעולה! :-) לא בטוחה עדיין אם זו השפעת הציפרלקס או חלק מהעליות הטבעיות שלי במצב רוח (או גם וגם), אבל אני מרגישה טוב וזה מה שחשוב כנראה. אני לא נופלת לדכדוכים (גם כשאני מנסה קצת לסגת למנוחה הרגילה שלי שם), אני רוב הזמן במצב רוח מרומם, מרגישה די טוב עם עצמי ובכלל, ומרגישה גם כוח לעשות דברים. אני לא בטוחה אם יש לי תשתית נפשית להחזיק דבר כזה לאורך זמן :-) אני קצת רגילה למעגלים של עצב ויציאה ממנו, עצב ויציאה ממנו.. יש רגעים של התרגשות מדברים שקורים או יקרו, ואני רגילה להיות גלגל שמתפנצ'ר בקלות, או בלון עם חור.. לא בטוחה מה יקרה אם מה שאני מרגישה עכשיו זו לא עליה שתיכף אחריה תבוא ירידה, אלא שזה המצב. זו אני עכשיו. ... אבל אני כנראה אגלה מה יקרה אם וכש.. ואז אשוב לספר לך ;-) בנתיים, חשבתי שתשמחי לשמוח איתי שטוב ;-) שבת נעימה ושקטה, וחזרה קלה ללימודים (לילדיך, אני מניחה) ניצן

30/08/2014 | 18:12 | מאת: בלה

איזה יופי:-) בדיוק כתבתי כאן למעלה שמזמן לא כתבת ושאשמח לדעת איך הולך לך עם הטיפול התרופתי. אל תדאגי יותר מדי, גם עם התרופות יש עליות וירידות. פשוט יורדים למקום פחות עמוק שיותר קל לחזור ממנו. מאוד שמחה בשבילך, בלה.

איזה יופי! אני ממש שמחה. :) משב הרוח הרענן והשמח עולה מהודעתך. ציפרלקס הוא כדור נהדר כשהוא עוזר...ולהרבה אנשים הוא אכן עוזר כפי שתיארת. אני חושבת שאת עוד תרגישי בהמשך גם נפילות לפעמים או גם עצב או לחץ, ועוד , הכדור אינו מנטרל רגשות אבל הוא גורם לכך שהרגשות הללו הם כאלו שניתן לשאת אותם מבלי ליפול לתהומות וזה המון! (אפרופו מה שנכתב פה למטה על ההבדל בין לכאוב ולסבול) תודה על הברכות לתחילת שנת הלימודים (ואיזה כיף שהחופש נגמר :) ) ואשמח לעדכונים נוספים ממך בהמשך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה