לליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/08/2014 | 18:58 | מאת: הילה

הי ליאת. שוב אני כותבת כאן. רוצה שתביני אותי. כל כך. לאחרונה אני חווה תסכולים בטיפול וזה ממש מעיב עלי. היום חזרתי מהטיפול ובכיתי במשך שעות. המטפל שלי מאחר לא פעם. לפעמים בעשר דקות/ 5 דקות/ והיתה אפילו פעם שאחר בעשרים דקות. ואז הוא מבקש ממני להישאר. פעם אפילו הייתי צריכה לקבל אישור מיוחד ממקום העבודה...... אני כמעט ולא מאחרת- ביום שישי האחרון אחרתי בעשר דקות. ביקשתי ממנו להאריך את הטיפול והוא סרב. זה היה כל כך תמוהה בעיניי. הוא הסביר את זה בכל מיניי הסברים שאני לא זוכרת. היום הגעתי לפגישה אחרי שבת קשה מאוד. ואז הוא התחיל לדבר - אני מרבה לסמס לו. עד היום ההסכם היה שהוא קורא והוא לא מגיב. היום הוא אמר שהוא מוריד את זה ל2 ביןם. הוא גם לא שאל אותי אם זה מתאים לי או לא. הוא כן אמר משפטים כמו אנחנו..... שהכעיסו אותי מאוד בזמן שזו היתה החלטה חד צדדית שלו. את האמת??? שקשה לי עם הטלטלות שלו. אין לי כבר כח בשבילו. הילה

היי הילה, נשמע שאתם מנסים למצוא את הגבולות המתאימים גם לך וגם לו, ולעיתים גבולות הם לא רק בהסכמה הדדית אלא כאשר צד אחד אומר: "זה מתאים לי: או: "זה לא מתאים לי". לכן זה בסדר מצד המטפל לומר שלא מתאים יותר משני סמסים ביום אבל יחד עם זאת אני חייבת לציין שמטפל שמאחר באופן קבוע זה לא תקין כלל (מה גם שנשמע שזה מפריע לך) ולכן זכותך לומר לו לגבי האיחורים שלו שהם לא מתאימים לך וגם להציב את הגבול שלך כפי שהוא מציב את גבולותיו. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה