עזרה - המלצה על פסיכאטר באזור המרכז

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/08/2014 | 18:17 | מאת: מרים

שלום, אני ממש מודאגת מאמא שלי. לאחרונה היא פיתחה לעצמה סוג של חרדה/פרנויה/סכיזופרניה, אני לא יודעת איך לקרוא לזה.. היא בטוחה שמאזינים לה ופעם אחת אמרה שעוקבים אחריה. היא מספרת לעצמה סיפורים וממציאה כל מיני קנוניות הזויות. אני לא יודעת למי לפנותף צריכה המלצה לפסיכאטר באזור המרכז בבקשה. אם אתם מכירים מישהו שעובד עם קופת חולים כללית אז עדיף. בכלל, איך זה עובד מול הקופה, מישהו יודע לומר לי? פשוט ממש מבולבלת ומודאגת, אשמח לכל מידע בנושא. תודה רבה.

היי מרים, אמא בהחלט צריכה לראות פסיכיאטר על פי מה שכתבת. ניתן לעזור ע"י טיפול תרופתי מתאים. אני לא יכולה לתת המלצות על גבי הפורום אז נסי לחשוב היכן ניתן לקבל המלצות, אפשר לפנות לפסיכיאטר פרטי או לכזה שמקבל דרך הקופה, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה