פסיכותרפיה במסיבה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/07/2014 | 21:46 | מאת: דפנה

עד כמה זה אפשרי או הגיוני שמטפל יבוא למסיבה של מטופל? נניח חתונה, או בר מצווה לילד , או אפילו השקה של תערוכה? או טקס חשוב? האם מטפל יכול להיענות להזמנה שכזו? או שיתפתח רק דיון תאורתי שבו ידובר הרצון או הצורך?

הי דפנה, אני לא חושבת שזו שאלה של "הגיוני" אלא שאלה של: מה מתאים? מה מתאים למטופל, מה מתאים למטפל, מהו טיב הקשר, כמה שנים, באיזה זמן נמצאים בתוך הטיפול, מה שכן מאד ברור זה שלדעתי חייבים לדבר על זה קודם בין אם הצורך ממומש ובין אם לא, כדי להבין יותר לעומק את ההשלכות... מעבר לזה הכותרת שבחרת מעניינת "פסיכותרפיה במסיבה" עלו לי אסוציאציות של האפשרות לערוך טיפול בזמן מסיבה :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה