חיפה מרגולין 9

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/07/2014 | 22:44 | מאת: נינה

שלום. היי אני ובן זוגי חושבים על חתונה העניין הוא שיש לו מחלת נפש במשפחה אמא שלו אחיות שלו (אחיות של אמא שלו) אני רוצה לציין שהוא נורמלי לחלוטין (וגם אחיו הבכור) הייתי רוצה לדעת מה הסכוי שבעתיד נרצה להביא ילדים והם גם יצאו עם מחלת נפש אשמח מאוד עם תעני לי העניין הזה מטריד אותי כבר תקודה ארוכה תודה

היי נינה, חלק ממחלות הנפש אכן בעלות בסיס גנטי אולם רק חלק ולכן חשוב לדעת באיזו מחלה מדובר והאם זו מחלת נפש או הפרעות אישיות. אני לא חושבת שמישהו יוכל לומר לך בודאות האם ילדייך יסבלו ממחלות אלו או לא אבל אם העניין מטריד אפשר לקבוע התיעצות עם פסיכיאטר סביב הנושא ולשמוע יותר פרטים, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה