אי אמון/זלזול במטפל

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/06/2014 | 18:02 | מאת: יהודה

שלום אולי תוכלו לעזור לי במציאת מאמרים בנושא זלזול /כעס של *מטופל* כלפי מטפל כשהמטופל מגיע אומנם לשיחות אך באופן עקבי מביע את חוסר אמונו ביכולותיו של המטפל יום נעים

שלום יהודה, מה שאתה מתאר אינו נושא בפני עצמו אלא חלק מדברים אחרים שיכולים להיות: העברה שלילית כלפי המטפל, אי אמון כחלק מפוסט טראומה, אי אמון כחלק מהפרעת אישיות, אי אמון כחלק מדפוס אישיות, ועוד דוגמאות רבות לכן איני יכולה להתייחס לנושא בפני עצמו ונראה לי שמה שמשמעותי פה זה לא לקרוא על התופעה אלא להבין ממה היא נובעת.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה