ויסות רגשי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

15/05/2014 | 11:53 | מאת: מיכל

שלום לפני כמה ימים קראתי על ויסות רגשית של מבוגרים שיש להם הפרעות קשב וריכוז .ואני מאוד הזדהתי אם זה ונראה לי שיש לי את הבעיה הזאת של ויסות רגשי. ברוצני לדעת אם יש אבחון שאפשר לבקש מפסיכותרפית שכך אני ידע שבוודאות שיש לי ,או שזה יטופל בהמשך טיפול תרופתי של רטלין בו אני לוקחת ?? מאוד חשוב לי לדעת אם יש לי את זה,יש לציין שיש לי בעיה של הפרעות קשב וריכוז ודיסלקציה . הפרעות קשב וריכוז גליתי רק בגיל 34 . ודיסלקציה גילו לי כשהייתי ילדה . אשמח מאוד לתשובה או לעצות לגבי ויסות רגשי תודה רבה לך והמשך יום טוב מיכל

היי מיכל כדי לדעת אם יש קושי בויסות רגשי לא חייבים אבחון, אם את מטופלת על ידי פסיכותרפיסטית והנושא עולה בטיפול תוכלו להגיע ביחד למסקנה אם יש קושי בתחום הזה. במידה ואכן יש קושי אפשר לעזור לזה על ידי טיפול תרופתי מתאים אבל ובעיקר ע"י טיפול שיחתי שבו תוכלי ללמוד מיומנויות הרגעה עצמית או גם הגעה למודעות מה מציף, איך למתן את ההצפה הרגשית ועוד. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה